(Android) Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game hakirati više ključeva
Mar 8, 2022 14:17:14 GMT -5
Post by dingrocodegu on Mar 8, 2022 14:17:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati više ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game 2022 version ▞▞▞
Kao i obično s ovim igrama kuhanja, dopuštaju vam da stignete tako daleko. daju vam lijepu količinu dragulja ili u što god to prikrivaju i onda vam onemogućuju napredak bez kupnje više. ovo me nervira do kraja. ovu igru posebno morate skupljati novac i imati dragulje, tako da ne možete nadograditi osim ako ne platite paket dragulja.
Zapravo dajem 0 zvjezdica. Ne možete zaraditi dovoljno novčića za bolji razred i ne sviđa mi se što MORATE zaraditi 3 zvjezdice da biste prošli razinu. Također nisam impresioniran da morate koristiti dragulje da biste ocjenili svoju kuhinju. Deinstaliranje. Nije vrijedno mog vremena. Svibanj 2020. Još jednom sam pokušao igri i deinstaliram. Zaradio sam 10.000 kovanica i nisu prešli na nove razine. Ne isplati se.
već ovisan o ovoj igrici igrao sam se kao sat vremena. volim izazove. međutim potrebno je malo vremena za učitavanje. osim one sjajne igre. ljubav Ljubav ljubav!!!
To je dobra igra! Volio bih da bi to omogućilo igračima da primaju više kovanica i dijamanata kako bi češće kupovali kuhinjske potrebe i pojačala.
Dobra ukusna hrana
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Įprastos temos qjh
ova igra je skoro na 5 zvjezdica, jedine dvije stvari koje je drže od ove ocjene su previše reklama, a druga je ta što se igra prekida dok je igrate više puta ako mogu i ove stvari minimizirati od ovo bi definitivno postalo 5 zvjezdica po mom mišljenju.
Super zabavno i lako. Malo izazovno, ali ne previše. Zanimljivi novi restorani i sati uživanja! Toplo preporučam ovu igru ako volite hranu! Lako 5 zvjezdica 😂🤣🤩❤️
Ova bi igra bila savršena da nije tako prokleto skupa. Definitivno nije za igrače bez računa. Samo bih volio da se nešto promijenilo u vezi s tim.
Uopće nije onako kako sam očekivao da će biti. Ima nekoliko zabavnih razina, ali kada dođete do težih razina, vrlo je teško završiti. Očekuju bržu uslugu hrane. Zadržao bih ovu igru da nisu toliko potrebni.
Sama igra je stvarno dobra i stvara ovisnost, ali stvar s bonus draguljima postaje stvarno dosadna. Većinu vremena ne možete dobiti besplatne dragulje jer se ne učitavaju reklame. A obično se dnevne misije ne mogu raditi osim ako ne potrošite novac jer treba, recimo, kupiti 3 nadogradnje... Što je nemoguće jer nikad nemate dovoljno dragulja
pre preee dobro najbolja igrica koju sam igrao
Upravo sam danas započeo ovu igru, ali za sada je dobro. Jedina stvar s kojom se ne slažem je potreba za draguljima I kovanicama za nadogradnju kuhinjskih stvari. To je brzo dodirivanje i posluživanje što volim i jednostavno je za korištenje.
hoce li biti novi level igrice ili ne?
Sviđa mi se igra, samo mrzim što sve košta puno dijamanata i novčića za nadogradnju...otežava završetak nekih razina jer je dijamante teško nabaviti bez kupnje. Inače bih ocijenio 5 zvjezdica.
Oderi, skini. Ne mogu se baš igrati bez trošenja PUNO novca na dragulje ili gledanja dugih reklama jedna uz drugu. Jadan.
Otežava zarađivanje dragulja za uspješno vođenje vaše kuhinje, ne daje vam dovoljno života i slabo se kreće
Sjajna igra i svidjela mi se... Nije teška i tjera me da uživam u ovoj igrici... Bravo momci... Poboljšano više besplatnih dijamanata za kupljene nove alate za kuhanje 😂... Jer je ne želim kupiti sa pravim novcem... Hvala 🙏
dragulji na videu nije istina .. gledao sam četiri puta više videa kako bih zaradio besplatan dragulj, ali nijedan dragulj nije dodan.
Kitchen Craze: उन्माद शहर का बुखार पाक कला खेल कैज़ुअल गेम lmkt
Igrica je prezanimljiva...Nije uopce dosadna...Ali ja vec na 13,14 i 15 levelu prebrza ako mozete malo samo to nekako usporiti.Inace igrica je predobra zasluzuje 4 zvijezdice.
Ovo je bila moja najbolja igra tek kada sam je ažurirao. Ne mogu mu više ni pristupiti. Tako bolno.
Ažuriranje - ova je igra počela zabavno, ali dragulje je preteško nabaviti i napredak u igri uvelike ovisi o njima. Samo ne uživam u čekanju, previše kao posao. Idem na deinstaliranje. - Zaista uživam u ovoj igri. Iako postoje oglasi, oni nisu nametljivi. Izvrstan i za koordinaciju ruku i očiju.
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Diverse ozf
napravili su ovu igru kako bi čeličili naš novac !!! morate kupiti dragulje u svakom koraku u igri. to je redikula . postoje mnoge igre kuhanja koje su razumne u prodaji dragulja kako bi igra možda bila bolja, ali ne kao one koje prodaju dragulje kako bi nastavile igru. stavio sam jednu zvjezdicu samo za komentar. nemojte instalirati ovu igru.
Općenito zabavna igra i dobar protok vremena. Ali stalno prolazi kroz igru dok ja igram. Zamrzne se na nekoliko sekundi, a zatim automatski izbacuje zaslon za pauzu i stalno moram pritisnuti nastavak da nastavim igrati. Bio bih zahvalan za popravak.
jedna od boljih igara kuhanja. upravo sam igrao prvih 5 razina i zadovoljan sam s tim. nadogradnje bi mogle biti malo jeftinije
Kitchen Craze: Free Cooking Games & kitchen Game Fritidsspill rfoe
Očistio sam jednu razinu i piše da niste očistili... U tome sam morao skupiti 300 novčića i skupio sam 318, ali to nije odobrilo... Imam snimku zaslona toga.... Samo je grafika dobra. .. U nekoliko igrica morali smo raščistiti 8 udaraca, a kupac dolazi samo 7... Veliki lol...
to je stvarno zabavna igra, ali je teško napredovati bez kupnje dragulja. Počinje s potrebom za nekoliko dragulja za nadogradnju, ali onda na 3. razinu onemogućuje nastavak igranja bez potrebe da kupujete dragulje od vlastitog novca smh
Bilo je zabavno započeti. Ali nadogradnje koštaju previše zelenih dijamanata.pogotovo kada gledate dijamantni bonus video iznova i iznova i ne dobijete nikakve dijamante!!
Toliko zarazna i izazovna i volim izazovne igre.. toliko uživam u tome za sada, ne mogu pričati o tome kasnije. Ali nadam se da će biti sve bolje i bolje. Dakle, da tumms up👍.
Ne sviđa mi se novi izgled narudžbi. Ne mogu razaznati kakve bi preljeve trebali imati na sebi.
stvarno volim igru. od grafike do izazova. ali dajem samo 4 zvjezdice jer je teško zaraditi dragulje, a svi predmeti koje je potrebno nadograditi moraju biti korišteni dragulji😅. Možemo li dobiti dragulje ako završimo igru u 3 zvjezdice, molim vas... hvala
Sviđa mi se kako je sada tako BESPLATNO i kako se zbog toga osjećate kao da ste stvarno tamo, samo bih volio kada biste klijentu mogli dati hranu, a ne samo da tapka i to radi nasumično umjesto vas.
Zapravo iznimno zabavno. Igrao sam puno ovakvih igara i iskreno sam izgubio nadu da ću pronaći onu koja je zapravo zabavna i koja ima dovoljno dubine. Vrlo zabavno, savršeno u svim pravim aspektima, stvarno izaziva ovisnost. Trebamo još razina, uskoro ažuriranje?
kaže da ću, ako pogledam oglas, dobiti jedan dragulj besplatno, ali nisam dobio nijedan. samo trošim svoje mobilne podatke. Pretpostavljam da bih morao samo kupiti stvarno kako bih mogao dobiti dragulje i ukloniti oglase. ali sve u svemu igra je bila toliko zarazna i nisam požalila što sam preuzela, to je samo reklama koja nije toliko razočaravajuća, hvala
🔝🔝🔝🔝
This is a very Fun and Challenging game, it is one of the best games I've ever played. I had few problems withwatching the videos, I emailed them and they helped me right away and made it right. Very good customer service. Thank you for the great game and fast response to my problem. play this game its fun..
Loop Maker Pro – Musikkskaper Musikk og lyd bfj
najbolja igrica
Ugodno, ali... Uživao sam u igri, ali nadogradnje u resto zahtijevaju dragulje koje je jako teško dobiti, pogotovo što gledanje oglasa ne daje dragulj kao što su obećali.
Sjajna igra, ali treba vremena da se dobije dovoljno dragulja za bilo što. Videozapisi koje možete gledati da biste zaradili dragulje ne rade stalno. Izgubio sam broj videozapisa koje sam pogledao i nisam dobio dragulj.
Ova igra je jako zarazna. Da, istina je za dragulje. Bolji načini da dobijete više dragulja. Također ispunjavanje zadataka je apsolutno ludo. Pustite više razina