(Android) BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles kody glitch money
Mar 8, 2022 14:47:38 GMT -5
Post by dingrocodegu on Mar 8, 2022 14:47:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch money ▞▞▞
▞▞▞ BlockPuz: Wood Block Puzzle Game \u0026 Jigsaw Puzzles 2022 version ▞▞▞
Podoba mi się ta gra logiczna! nigdy nie byłem dobry w łamigłówkach, więc próbuję trenować swój mózg!
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Puzzle kgx
Lubię łamigłówki, ale obawiam się, że usunę tę aplikację, spodziewam się reklam, ale po każdej zagadce jest reklama, to dla mnie za dużo
o tak kolejny blok. łamigłówka brawo dla mnie i dla ciebie i każdego kto gra w tę grę halaluia i szczęśliwe Święto Dziękczynienia dla ciebie i twojej rodziny niech dobry Pan cię zachowa i błogosławi
İngilizce Cümleler Öğrenme Eğitim ocg
RAFIK
Zbyt łatwe i zbyt wiele reklam
Bardzo fajna gra polecam
Tylko problemy z tą aplikacją. Zawiesiłby się i musiałby zresetować telefon lub aplikację, aby zadziałało
Jestem uzależniony. Jedyną rzeczą, w którą nie gram, jest codzienna łamigłówka. Kawałki nie reagują szybko i marnuje się zbyt wiele czasu na ich ułożenie. Wszystkie pozostałe gry są doskonałe i wymagające.
dość chłodne, ale ma reklamy na poziomach btwn, ale są krótkie. wszystko za darmo ma reklamy! 👍🏻👍🏻.
op I j123
Uwielbiam łamigłówki, więc dla mnie jest to najlepsza gra w historii i przynajmniej ta gra ma w sobie więcej niż jedną grę. co jest również dobre, jeśli znudzą Ci się łamigłówki. Uwielbiam tę grę 😋
Grałem przez 10 minut. Po KAŻDYM poziomie pojawiła się reklama!!
Pobrałem tę aplikację, aby w zasadzie zagrać w łamigłówkę typu zwierząt, która wygląda na to, że można ją rozwiązać trochę dla dzieci. Inne łamigłówki, które próbowałem, nawet nie wiem, co do cholery robię. Więc mój mózg jest cały 😵
Ta gra logiczna to podróż umysłu. Musisz użyć swojego mózgu, inaczej po prostu nie rozwiążesz zagadki. I to jest zabawne dla twojego umysłu i wyobraźni, jeśli lubisz ich używać!!! Ekscytujące, gdy rozwiązujesz zagadkę, świetna zabawa, polecam tę aplikację. Obrabować
To łamigłówka, niektóre trudniejsze niż inne.
KAŻDY POZIOM REKLAMA! 😝 Wszystko głośne, więc musisz ściszyć telefon lub nie możesz grać publicznie! Reklamy, Reklamy, Reklamy, Reklamy... To jest do bani! Najprawdopodobniej nie jest opiekunem! Mogła być świetną grą, ale ignorowanie reklam zajmuje więcej czasu niż granie na poziomie! Oburzony! Aktualizacja: Jeśli zaktualizowałeś tę grę ostatnią aktualizacją, otrzymasz TRZY RAZY REKLAMĘ, a WSZYSTKO, co robisz, jest poprzedzone reklamą. Te reklamy są nadal słabej jakości, niektóre rasistowskie, inne nieodpowiednie dla dzieci, a NADAL GŁOŚNO WYSYCHAJĄ!
Po dosłownie każdej „łamigłówce” jest reklama
naprawdę lubię tę grę. Pomaga mi się zrelaksować, gdy potrzebuję przerwy. Moje wnuki też są uzależnione od tej gry.
Nieustanne reklamy, zanim zagadki stały się wyzwaniem. Aplikacja usunięta w mniej niż 10 minut
Jest fajnie i wszystko, ale reklamy są zbyt długie i nie możesz ich pominąć, ale gra jest fajna
Zbyt wiele reklam!! Uwielbiałem układać puzzle, ale reklamy są śmieszne. Niektóre z nich nawet się nie zamkną. Jesteś zmuszony obejrzeć całą reklamę. Szybko rozładowałem baterię. Moja bateria wystarcza na kilka dni, ale po godzinie gry jest martwa dzięki tej aplikacji. Szkoda, bo łamigłówki są fajne. Odinstalowywanie.
wymagające i zabawne, a w tym małym pakiecie są inne łamigłówki, aby
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Başsındırma pps
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles પઝલ hghy
Absolutne śmieci, trafiają do reklam, a potem się zamykają. Musisz ponownie uruchomić po każdej zagadce. STRACONY!!!!!
Fajna gra, jednak zbyt wiele dodatków, aby się cieszyć
nie jestem pewien, czy 2 łamigłówki nie wystarczą do oceny
Doskonała gra
Relaksująca gra, ale zbyt wiele reklam!
To trochę zabawne☹😦
BlockPuz:オフラインウッドブロックパズル脳トレゲーム パズル hxh
Aplikacja dla Water Sort stale zawiesza się podczas odtwarzania reklam, gdy używasz takiej mocy, jak dodawanie kurka lub dodawanie zlewki. Trzeba zamknąć aplikację i uruchomić ją ponownie. Kiedy to robisz, tracisz wszystkie postępy na poziomie, na którym jesteś. Trwa o wiele dłużej granie w grę i szczerze mówiąc jest dość denerwujące. Zacząłem to robić na poziomie 250, jestem na poziomie 350 i jeśli to nie zostanie naprawione, nie będę dalej grać. Reklamy zawieszające się i reklamy są również zbyt długie, dla większości ponad 30 sekund. Myślę, że znajdę inną grę do zagrania...
uwielbiam fakt, że ma więcej niż jedną z moich ulubionych gier. dałby 5 gwiazdek, gdyby nie miał tak wielu reklam, ale ogólnie jest to dobra gra, w której trzeba spędzać czas.
Nie jestem zadowolony z reklam Interceptor. Zawieszają mój telefon i muszę ponownie uruchomić telefon. Proszę to naprawić lub będę zmuszony do odinstalowania tej wspaniałej aplikacji. Dziękuję.
Piękna gra. najlepsza ze wszystkich gier blokowych na rynku. ma wiele różnych gier. Kocham to!
Nienawidzę tego, ponieważ jedynym powodem jest to, że wyświetlało się więcej reklam
BlockPuz: Wood Block Puzzle Game & Jigsaw Puzzles Rompicapi bpt